Berichten van de Z.W.O.-commissie juni 2021 Berichten van de Z.W.O.-commissie juni 2021
Delta voor Indonesië
Ondanks de slechte weersvoorspelling waagden 13 gemeenteleden zich aan een wandeling door onze dorpen op tweede Pinksterdag. Gewapend met handschoenen, vuilniszak, wandelroute en sommigen ook nog met een afvalgrijper, ging men op pad tussen de buien door. Heerlijk fris met een gevulde zak afval kwamen ze terug! Daarna koos men verschillende plantenstekjes uit, waarbij ervaringen en tips werden uitgewisseld. In het zonnetje werd er buiten gezellig bijgepraat! Wat hebben we elkaar gemist! Heel fijn om elkaar zo weer te ontmoeten…
Anderen kwamen langs voor de planten en bleven ook gezellig even plakken.
Al met al een hele gezellige middag  met een prachtige opbrengst van € 212,40 voor onze Indonesische doelen.  Daarnaast heeft de opschoonactie 2 grote vuilniszakken vol afval opgeleverd wat we netjes hebben afgevoerd.
Mocht u geen gelegenheid hebben gehad om langs te komen, dan wijs ik u graag op de mogelijkheid om bij familie Binnekamp naast het huis op de kist te komen kijken naar de plantjes die over zijn. Kies gerust iets leuks uit en doe uw gift in de brievenbus.
Er is keuze in vaste tuinplanten, groenten, kruiden, zonnebloemen maar ook plantjes voor binnen. (op=op).
Alle deelnemers aan deze actie: hartelijk dank voor support, planten en giften!
Namens de ZWO-commissie,
Jeanette Binnekamp

Berichten van de Z.W.O.-commissie april 2021 Berichten van de Z.W.O.-commissie april 2021
Terugblik acties Delta voor Indonesië.
Op 1 januari 2020 zijn we gestart met Delta voor Indonesië. We hebben door het houden van verschillende acties (vogelvoerverkoop, aardappel- en nasi-actie) én uw spontane giften onlangs naar alle drie de projecten € 650,- kunnen overmaken. We zijn enorm blij dat u deze mooie doelen blijft steunen! Het motiveert ons ook om weer leuke acties te bedenken om iedereen betrokken te blijven houden op de doelen en elkaar.

In de hele Delta is er in 2020 een recordbedrag bedrag opgehaald, zelfs boven het toegezegde bedrag, en dat ondanks alle corona beperkingen! (totaal € 101.491,77) Enorm stimulerend om met allerlei verschillende protestantse gemeenten samen te werken en ideeën te delen.

Nu leven we in de 40dagentijd en hebben we 30 (!)  paasgroetkaarten vanuit de gemeente kunnen versturen. Bemoedigingen die ons bepalen bij het werk van de barmhartigheid: “bezoek de gevangenen”. We mogen verwachten dat deze kaarten licht en uitzicht mogen geven aan diegenen die deze mogen ontvangen!

Graag herinneren we u nog aan het  “virtuele spaardoosje” die we dit jaar in de 40-dagentijd onder de aandacht willen brengen. U kunt de gift na Paaszondag overmaken op onze rekening NL02 RABO 0373 7108 52 of in een envelop bij ons in de brievenbus doen.

Iedereen die in gebed en gaven meeleeft: hartelijk bedankt! De kracht van de opstanding van onze Heer voor u allen toegewenst..

Namens de ZWO-commissie,
Jeanette Binnekamp

Berichten van de Z.W.O.-commissie februari 2021 Berichten van de Z.W.O.-commissie februari 2021
Download de brief hier.

Berichten van de Z.W.O.-commissie januari 2021 Berichten van de Z.W.O.-commissie januari 2021
Download de brief hier.

Berichten van de Z.W.O.-commissie oktober 2020 Berichten van de Z.W.O.-commissie oktober 2020
Download de brief hier.

Berichten van de Z.W.O.-commissie juni 2020 Berichten van de Z.W.O.-commissie juni 2020
ZWO: “Delta voor Indonesie”
De Delta steunt de volgende projecten in Indonesië: Vanuit de ZWO commissie willen we dringend uw aandacht vragen voor onze projecten. Normaal zetten we ons met allerlei acties in voor de projecten, helaas lukt dit nu niet. Zeker in deze moeilijke tijd, waarin we zelf geconfronteerd worden met allerlei beperkingen, ziekte enz. is het ook belangrijk dat we blijven denken aan mensen elders in de wereld die nog harder ondersteuning kunnen gebruiken dan wij.
Ik vraag u daarom dan ook om een vrijwillige bijdrage over te maken op rekeningnummer:
NL02 RABO 0373 7108 52 van de ZWO.
Uw gift is ook welkom in een envelop met “ZWO”, in brievenbus de Brug.

Berichten van de Z.W.O.-commissie mei 2020 Berichten van de Z.W.O.-commissie mei 2020
Download brief hier.

Berichten van de Z.W.O.-commissie februari 2020 Berichten van de Z.W.O.-commissie februari 2020

Download brief hier.

Berichten van de Z.W.O.-commissie januari 2020. Berichten van de Z.W.O.-commissie januari 2020.
Download brief hier.

Berichten van de Z.W.O.-commissie september 2019 Berichten van de Z.W.O.-commissie september 2019
Download brief hier.

Berichten van de Z.W.O.-commissie juli 2019 Berichten van de Z.W.O.-commissie juli 2019
Heel Wolphaartsdijk bakt voor……..Amecet
Lees hier verder

Berichten van de Z.W.O.-commissie april 2019

Onderwerpen: Nicolauskerk = Groene kerk!! en 40-Dagentijd.

Download hier het  volledige bericht.

Berichten van de Z.W.O.-commissie maart 2019 Berichten van de Z.W.O.-commissie maart 2019
Info Groene kerk, pakistan en 40-Dagentijd (DOWNLOAD HIER)

Berichten van de Z.W.O.-commissie februari 2019

Lees hier het bericht