Agendapagina
« vorige  |  oktober 2021  |  volgende »

Woensdag 6 oktober 2021 Gebedskring

Donderdag 7 oktober 2021 Kidsmiddag
Locatie: De Brug
Tijdstip: 15:00 uur  - 16:30 uur

Op donderdag 7 oktober is er voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd een kidsmiddag in de Brug. We starten om 15.00 uur en om 16.30 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald. Er wordt weer een mooi Bijbelverhaal verteld, geknutseld en gezongen. We hopen op een gezellige middag.
ds. C.A. van Eck

Woensdag 13 oktober 2021 Gebedskring

Maandag 18 oktober 2021 Bijbelkring
Locatie: de Brug
Tijdstip: 19:30 uur  - 21:00 uur

Ook dit seizoen is er gelegenheid om met elkaar de Bijbel te lezen. Je hoeft je hiervoor niet op te geven, maar kunt gewoon aanschuiven. Iedereen van harte welkom in de Brug.
ds. C.A. van Eck

Woensdag 20 oktober 2021 Gebedskring