Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
 
 
Jeugdwerk Jeugdwerk
De verantwoordelijkheid voor het jeugdwerk binnen onze gemeente wordt op dit moment gedeeld door twee actieve vrijwilligers en de predikant. Bij hen kunt u terecht voor verder informatie over de in dit boekje genoemde activiteiten voor kinderen en jongeren.
Voor de kinderen tot en met groep 8 van de basisschool:  Melissa de Jonge, melissaeggebeen@hotmail.com.
Voor de jongeren vanaf 12 jaar: Jelle Wisselink, jellewisselink@icloud.com.
 
Kidsmiddag

Kidsmiddag
Natuurlijk zal er ook dit seizoen voor de kinderen in de basisschoolleeftijd kidsmiddag gehouden worden. We starten op dinsdag 27 oktober om 15.00 uur in de Brug en om 16.30 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald.
Aan de hand van een Bijbelverhaal gaan we creatief aan de slag met allerlei materialen, leren we een nieuw lied en doen we een spel. Natuurlijk allemaal passend bij de verschillende leeftijdsgroepen. De middag wordt geleid door Sanne Wisselink en ds. Corine van Eck.
 
 
Leren-Eten-Vieren, oftewel LEV Leren-Eten-Vieren, oftewel LEV

LEV(f), ja dat vraagt het soms van je om het met je puber of bijna volwassen jongere over God, geloven en de kerk te hebben. Om ouders daarin te ondersteunen, bieden wij als kerkenraad van de Protestantse gemeente Wolphaartsdijk de jongerenactiviteit LEV aan voor jongeren van 12plus.
 

lees meer »
 
Belijdeniscatechese Belijdeniscatechese
Belijdeniscatechese - Wie dit jaar belijdenis zou willen doen kan zich aansluiten bij de gesprekskring 'Zinvol leven'. Informatie over deze kring vind je elders in dit boekje.
lees meer »
 
Jeugdhonk Jeugdhonk
Het jeugdhonk in De Brug is een ontmoetingsplaats voor jongeren van 12+.
 
 
 

Inloggen


 
Kunst in de Nicolauskerk
Wilt u ook exposeren in de kerk, DOWNLOAD hier foto's van de ruimte.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.