Belijdeniscatechese Belijdeniscatechese

Deze kring wil je helpen stil te staan bij wat je nu eigenlijk gelooft én wat niet. Door bewust tijd in te ruimen voor deze vragen en daarover in gesprek te gaan met anderen, zul je merken dat je daarin meer helderheid voor jezelf krijgt. Wanneer je erover nadenkt om je geloof te belijden, dan is deze kring een uitstekende gelegenheid om je hierop voor te bereiden. Gedurende een aantal avonden staan we stil bij de betekenis van het christelijk geloof. De apostolische geloofsbelijdenis zal daarbij onze leidraad zijn. Ook als je misschien het gevoel hebt dat belijdenis doen voor jou veel te hoog gegrepen is, omdat je te weinig van de bijbel afweet, of omdat je best wel twijfelt over je geloof, ben je juist welkom. Dit zijn juist goede redenen om eens stil te staan bij wat geloof voor jou betekent en hoe je daar verder mee wilt gaan in je leven. Iedereen, jong of oud, is welkom.
Voor meer informatie: ds. Corine van Eck, tel. 581273
Aanmelden via:

datum en tijdstip 23-04-2019 om 19:15 uur

datum en tijdstip 28-05-2019 om 15:00 uur

Paasvieringen
Witte Donderdag 18 april aanvang 19 uur
Goede Vrijdag 19 april aanvang 19 uur
Stille Zaterdag 20 april aanvang 20:30 uur
Paasmorgen 21 april aanvang 10 uur
U kunt de liturgie vinden onder DOWNLOADS