Kinderen in de kerk november

Zondag 4 november
Crècheleiding                : Tamara N.
Assistent leiding           : Coen
Kindernevendienst         : Marja
Jongerennevendienst     : Jelle
Het klopt niet meer
Eén van de sadduceeën gaat naar Jezus: ‘Dat koninkrijk van de hemel kan niet bestaan.’ Hij geeft als voorbeeld een vrouw die zeven keer getrouwd is, omdat elke man overlijdt. Met wie is zij getrouwd in de hemel? Jezus antwoordt: ‘In de hemel zijn mensen als engelen, dan zijn ze niet getrouwd.’

Zondag 11 november
Crècheleiding                : Claudia
Assistent leiding           : Sanne.
Kindernevendienst         : Elvira
Als je één ding kunt onthouden…
Een schriftgeleerde vraagt aan Jezus naar het grootste gebod. Jezus antwoordt: ‘Het gaat om de liefde. Liefde voor God, liefde voor een ander en liefde voor jezelf. Dat is het belangrijkste. Liefhebben, daar gaat het om.’

Zondag 18 november
Crècheleiding                : José
Assistent leiding           : Joanne
Kindernevendienst         : Melissa
Dat is veel!
Jezus zit met zijn leerlingen bij de offerkist bij de tempel, waar mensen geld in gooien. Rijke mensen gooien er grote bedragen in, een arme weduwe gooit er twee muntjes in. Toch heeft zij meer gegeven, zegt Jezus - want zij heeft gegeven van haar armoede.

Zondag 25 november
Crècheleiding                : Nel
Assistent leiding           : Geert
Kindernevendienst         : Mary
Als het donker wordt
Het is de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Jezus, Petrus, Jakobus, Johannes en Andreas kijken vanaf een berg uit over Jeruzalem. Maar blijft deze stad zo mooi? Als mensen niet bouwen aan een stad van vrede wordt het donker, een puinhoop. Dat mag niet gebeuren. Wees waakzaam!

Gemeentevergadering
datum en tijdstip 18-11-2018 om Na de kerkdienst

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 20-11-2018 om 19.30 uur