Kinderen in de kerk oktober Kinderen in de kerk oktober
Zondag 3 oktober
Crècheleiding                :  Tamara N.
Assistent leiding            :  Monique W.
Kindernevendienst         :  Melissa
Waar is iedereen?
Een vrouw is betrapt op overspel. Ze wordt bij Jezus gebracht met de vraag: ‘Moet ze gestenigd worden?’ Jezus schrijft in het zand en antwoordt: ‘Wie zonder zonde is, laat die als eerste een steen naar haar werpen.’

Zondag 10 oktober
Crècheleiding                :  Dirdry
Assistent leiding            :  Coen
Kindernevendienst         :  Tamara N.
Gaat er al een lichtje branden?
Jezus vertelt in de tempel dat hij het licht van de wereld is. De Farizeeën begrijpen het niet. Ze vinden dat iets alleen waar kan zijn als tweegetuigen het zeggen, en Jezus zegt het alleen over zichzelf. Of toch niet?

Zondag 17 oktober
Crècheleiding                :  Claudia
Assistent leiding            :  Femke
Kindernevendienst         :  José

Zondag 24 oktober
Crècheleiding                :  Tamara M.
Assistent leiding            :  Martha
Kindernevendienst         :  Mary

Zondag 31 oktober
Crècheleiding                :  Melissa
Assistent leiding            :  Monique W.
Kindernevendienst         :  Dirdry