Collectebonnen Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk Collectebonnen Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk
Collectebonnen
Al jaren verzorgt de diaconie de collectebonnen voor onze gemeente. De collectebonnen zijn een vervanging voor het contante geld in de collectezak. Tegenwoordig wordt er toch steeds meer met de pin betaald en wordt kleingeld schaars. Collectebonnen zijn te verkrijgen in vellen van 20 bonnen per vel, in de volgende  grote:

€ 0,50   per stuk,           € 10,-    per vel
€ 0,70   per stuk,           € 14,-    per vel
€ 1,00   per stuk,           € 20,-    per vel
€ 2,00   per stuk            € 40,-    per vel

De collectebonnen kunt u bestellen door geld over te maken naar het rekeningnummer van de diaconie, NL24RABO0373710844, en in de omschrijving de gewenste hoeveelheid van de bonnen en uw naam/adres te zetten. Zij worden dan z.s.m. bij u afgeleverd. Ook kunnen deze telefonisch of per mail bij Arendien Goetheer worden besteld.
E-mail: Arendien Goetheer, mobiel:  0630210243.

Deze aankoop of uw jaarlijkse bedragen kunt u aftrekken van de belasting, echter de belasting maakt een onderscheid tussen een periodieke gift, die voor 5 jaar vast gelegd wordt en tussen een eenmalige gift. Onderstaande berekening is gemaakt op een verzamelinkomen van € 35.000 per jaar.
Periodiek gift              Eenmalige gift
Gift                                         €         425,00                €  425,00
Aftrekbaar                               €         425,00                €  150,00

werkelijke kosten van de gift     €         307,75                €  383,62

Met een periodieke gift bespaard u dus 24,65% op de kosten, of anders gezegd u kunt bijna 25% meer geven zonder dat het u extra kost, is uw gezamenlijke inkomen meer dan kan het voordeel nog groter zijn.  Dus een periodieke gift voor de diaconie of de kerk is zeker het overwegen waard.

Wilt u meer informatie over het vastleggen van een periodiek gift dan kunt u terecht bij de voorzitter van de diaconie, Yoeri Braamse.
Email: diaconie, mobiel: 0623064830.