WELKOM op de website

Nicolauskerk
WELKOM op de website

Welkom bij de protestantse kerk Wolphaartsdijk.

Informatie over onze gemeente kunt u vinden in het menu (links)

Elke zondag is er een dienst om 10.00 uur.

Wilt u thuis de dienst volgen of later, klik dan op het onderstaande logo.

U kunt de dienst live of later bekijken of de dienst      opslaan.

Nieuw: Vanwege de aanhoudende problemen met de Kerkomroep is onze kerk nu ook aangemeld bij Kerkdienstgemist: Op deze site kunt zich met uw persoonlijke e-mailadres aanmelden òf u kunt de dienst live meekijken in het besloten gedeelte op deze website, via Kerkdiensten > Live. Hiervoor kunt u dezelfde login als voor de Kerkomroep gebruiken. Klik hier voor een beknopte handleiding.

Collecten 18 april:

- De eerste collecte is bestemd voor het project van onze ZWO commissie 'Delta voor Indonesië'. U kunt uw bijdrage overmaken naar NL24RABO0373710844 onder vermelding van het collectedoel.

- Onze eigen gemeente: u kunt uw bijdrage overmaken naar NL32INGB0008320977 t.n.v. Protestantse gemeente te Wolphaartsdijk

Beste gemeenteleden,
Omdat we niet kunnen collecteren in de eredienst vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen. We doen dat in het volle besef van onzekerheden bij gemeenteleden, ook op financieel gebied. Door te klikken op de afbeelding wordt u doorgestuurd naar een betaalpagina en kunt u uw gift  doen. Enkele aandachtspunten hierbij zijn:
  • U scant de onderstaande QR code of klikt op het Givt-icoontje op kerkdienstgemist.nl;
  • U kiest een bedrag;
  • U logt in met uw Givt -account (of u maakt eerst een nieuw account aan).
  • Wanneer u een account aanmaakt met uw e-mailadres, mobiele nummer en IBAN geeft u een SEPA-machtiging om giften voor bijv. een collecte te incasseren, na invoer via de Givt-app.
  • Met een Givt-account kunt aan alle, bij Givt aangesloten, kerken geven.
  • Vanzelfsprekend kunt ook nog steeds zelf een overboeking doen.

Om een gift te doen, kunt u op onderstaande afbeelding klikken of de QR‑code scannen met uw camera-app:

Ontdek het op Google Play
Download in de App Store

Namens het College van Kerkrentmeesters en de Diaconie danken wij u voor uw gift!

www.groenekerken.nl/groengeloven/

www.wijdekerk.nl/

Facebookpagina voor activiteiten in de Nicolauskerk

Aanleveren van informatie wordt op prijs gesteld, wilt u een pagina toevoegen, schroom niet en neem contact op.

Richtlijnen rondom het coronavirus

Beste gemeenteleden,
De kerkenraad heeft besloten dat op 8 maart de kerkdiensten weer van start gaan met maximaal 30 personen.
Reserveren moet bij de scriba Johan Smallegange (email: scriba@pgwolphaartsdijk.net)
De kindernevendienst en crèche starten nog niet in de Brug.
meer