Periodiek geven Periodiek geven

Door in een overeenkomst voor een periode van vijf jaar een gift
toe te zeggen aan de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk,
kunt u maximaal belastingvoordeel behalen over uw bijdragen aan de kerk.

U leest daar meer over in de folder Slim geven.

Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kunt u het formulier van de belastingdienst downloaden, invullen en opsturen naar het postadres van de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk.

Voor uw gift aan het College van Kerkrentmeesters kunt u een verdeling van uw gift aangeven met het formulier verdeling periodieke gift Kerk.

Voor uw gift aan de Diaconie kunt u een verdeling van uw gift aangeven met het formulier verdeling periodieke gift Diaconie.

Voor een automatische incasso vult u de Betalingsvolmacht in.
Een automatische incasso voor giften aan de Actie Kerkbalans en andere doelen van het CvK kan ook via het Toezeggingsformulier bij de Actie Kerkbalans.

U kunt ook terecht bij de voorzitter van het CvK of van de Diaconie als u de folder en het formulier (per post) wilt ontvangen of als u vragen heeft over periodiek schenken.

Bankrekeningnummers Bankrekeningnummers

Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk:
NL32 INGB 0008 3209 77

Diaconie Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk:

ZWO: tnv Diaconie Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk inzake ZWO.

Gemeentevergadering
datum en tijdstip 18-11-2018 om Na de kerkdienst

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 20-11-2018 om 19.30 uur