Jaarplan diaconie Jaarplan diaconie
Hieronder treft u een opsomming aan van een aantal bestaande en voorgenomen activiteiten vanuit de diaconie.

Autodienst Autodienst
Deze is bestemd voor mensen die geen vervoer hebben om b.v. de kerkdiensten, gemeenteavonden of andere kerkelijke activiteiten bij te wonen. Contactpersoon: Jacqueline Kloet, tel. 581891 of de voorzitter van de diaconie (zie kerkblad)

Kerkomroep Kerkomroep
Onderhouden van contacten met gemeenteleden die de erediensten via kerkomroep.nl mee vieren. Contactpersoon bij problemen: Harry Wisselink, tel. 582042 of de voorzitter van de diaconie (zie kerkblad)

Vluchtelingenwerk Vluchtelingenwerk
Vluchtelingenwerk Zeeland. De diaconie is contact adres als zich hier vluchtelingen e.o asielzoekers vestigen.

Jeugddiaconaat Jeugddiaconaat
Contactpersoon voor het jeugddiaconaat: Sanne Wisselink.

ZWO commissie ZWO commissie
De Z.W.O. commissie. “Zeeland voor Pakistan”, met dit 2 jaar durende project steunt de gemeente 3 projecten van Kerk in Actie in Pakistan. We doen dit samen met héél veel andere gemeenten in Zeeland.

De ZWO-commissie zal dit jaar enkele leuke acties organiseren om de projecten bekend te maken en geld in te zamelen. Ook brengen we in de 40dagentijd ieder jaar binnenlandse projecten onder de aandacht.

Verder willen we dit komende jaar als “Groene Kerk”, duurzaamheid en zorg voor de schepping met elkaar vorm gaan geven. Voor meer informatie: Jeanette Binnekamp, tel. 586111

Roemenië-groep Roemenië-groep
Ook dit jaar hopen zij weer amandel/speculaasstaven en kerststukjes te verkopen. De opbrengst is bestemd voor de aankoop van levensmiddelen en een ondersteunend medicijnfonds voor de armsten in Vita, Roemenie.
Overige actie’s zullen worden aangegeven in het Kerkblad.
Voor meer informatie: Esther van Aartsen.

Ouderenwerk Ouderenwerk
Ondersteuning van het etentje voor de alleenstaanden, ouderenkerstfeest en boekje bij Bidzondag.