Rondreis door Jordanië en Israël Rondreis door Jordanië en Israël
Het komende jaar wordt er weer een gemeentereis georganiseerd. Dit keer naar Jordanië en Israël van 9 juli tot en met 19 juli 2020.

Activiteiten 2019-2020 Activiteiten 2019-2020
Kijk voor alle activiteiten in het programmaboekje.
Of voor actuele data in de agenda.

Dineren in de Brug Dineren in de Brug
'Het etentje voor alleenstaanden': inmiddels een begrip binnen onze gemeente. Niet alleen de regelmatige bezoekers genieten van deze gezellige en smakelijke avonden, maar ook de verschillende groepen die om toerbeurt de avonden qua menu en entertainment verzorgen beleven aan deze diners veel plezier. Wij geven alvast de data van dit nieuwe seizoen door: vrijdag 15 november, vrijdag 14 februari, vrijdag 16 mei en vrijdag 15 augustus. Voor meer informatie: Marja Bakker, tel. 603851

Pastorale morgen in de Meuleweie Pastorale morgen in de Meuleweie

Pastorale morgen in de Meuleweie, onder leiding van Jolande Dekker en ds. Corine van Eck, tel. 581273

Gebedskring Gebedskring

contactpersoon Nel Eggebeen, tel. 581491

Richtlijnen rondom het coronavirus

Vanaf 1 juli 2020 mag het aantal bezoekers in een kerkdienst weer omhoog. Wanneer we 1,5 meter tussen de zitplaatsen in acht nemen, kunnen er in de Nicolauskerk ongeveer 75 mensen per kerkdienst aanwezig zijn. Om het kerkbezoek in goede banen te leiden houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de aangegeven protocollen vanuit de PKN. Lees ook bij meer!
Het gebruiksplan kunt u vinden in het menu onder Downloads.

Ook kunt u via www.kerkomroep.nl mee kijken naar deze viering die in onze kerk wordt opgenomen.

Namens het moderamen,
Heleen de Wit, preses.