Voorzangers van de zondag Voorzangers van de zondag
Een flinke groep gemeenteleden heeft zich aangemeld om een keer op zondag de voorzang te verzorgen. Daarvan is voor de maanden september en oktober een rooster gemaakt. Voor november en december wordt weer een nieuw rooster gemaakt, dus geef je gerust op als je ook een keer wilt zingen pgwwinterwerk@gmail.com of tel. 581273. Je krijgt de te zingen liederen uiterlijk vrijdagavond aangeleverd.
ds. C.A. van Eck

Thema-avond 'Het leven moet niet genóten maar gelééfd worden' Thema-avond 'Het leven moet niet genóten maar gelééfd worden'
Het jaarthema van de landelijke kerk is 'Het goede leven'. Theo Boer, hoogleraar ethiek aan de Protestantse Universiteit Utrecht zegt daarover in een interview dat de protestant het niet makkelijk heeft met 'het goede leven'. Aan de hand van een aantal actuele thema's, zoals de vluchtelingenproblematiek, de discussie over genderdysforie en natuurlijk de coronacrisis, verkent hij het thema.
Op maandag 26 oktober is er de gelegenheid om aan de hand van het genoemde interview en een aantal prikkelende stellingen met elkaar in gesprek te gaan. Iedereen kan hieraan meedoen! We starten om 19.30 uur in de Brug en houden ons hierbij aan de regels van het RIVM. Wees welkom.

Bijbelkring Bijbelkring
Geestelijke vitaminen opdoen, dat is de insteek van de Bijbelkring. Maandelijks wordt er samen in de Bijbel gelezen en nagedacht over wat het gelezene betekenen kan voor hart en leven. Tijdens het gesprek helpen we elkaar om de weg van God te vinden en als zijn leerlingen te gaan. Iedereen kan meedoen! Dit seizoen starten we op dinsdag 6 oktober om 19.30 uur in de Brug. Natuurlijk houden wij ons bij deze kring aan de regels van het RIVM. Wees welkom.