Een bericht van de Roemeniëgroep november 2018 Een bericht van de Roemeniëgroep november 2018

Het is al een poosje gelden dat u iets van de Roemenië groep heeft gehoord, maar daar komt de komende periode weer verandering in. Zoals u ondertussen van ons gewend bent, starten we op 23 en 24 november met de verkoop van amandel- en speculaasstaven en voor de echte liefhebbers zijn er ook letters te koop. Op 30 november en 1 december brengen we de verkochte staven rond. Ook dit jaar is de opbrengst voor hulpmiddelenpaketten voor de armste inwoners van Vita.
Ook starten we op 30 november weer met de verkoop van de kerstbomen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Zo hebben we voor ieder wat wils. We verkopen de kerstbomen weer aan de Stadseweg bij Kees Magnus. We willen dit geld graag besteden aan de renovatie van het kinderinternaat. De totale kosten zijn € 10.000,-. Wij willen hier heel graag een bijdrage aan leveren. Als het internaat behouden kan blijven, blijft de school in Vita ook open. Dit is belangrijk voor de leefbaarheid van het dorp.
We zijn blij dat we ons op deze manier weer in kunnen zetten voor de inwoners van Vita. We hopen van harte dat u ons weer wil ondersteunen bij de acties.

Met vriendelijke groet,
Esther van Aartsen, namens de Roemenië groep

datum en tijdstip 23-04-2019 om 19:15 uur

datum en tijdstip 28-05-2019 om 15:00 uur