Nicolauskoor

Opening kerkzaal 4 september 2016
Nicolauskoor

Elke woensdagavond komen rond de 30 zanglustige leden bij elkaar in de Brug om liederen in te studeren en bekende liederen nogmaals te zingen. We doen dit onder de inspirerende leiding van Joke de Witte uit Goes.
Het repertoire bestaat voornamelijk uit geestelijke liederen.
Het aspect gezelligheid neemt een grote plaats in. Tijdens de pauze kan er lekker bijgepraat worden onder het genot van een kopje thee of koffie. Af en toe treden we op, o.a in de kerk, Ter Valcke en de Meuleweie. We zingen 4-stemmig: sopranen, alten, tenoren en bassen. We zouden er graag nog zangers en zangeressen bij hebben. Iedereen die interesse heeft wordt uitgenodigd een repetitie bij te wonen. Kom gewoon eens langs op een woensdagavond. We repeteren van 19.30u – 21.30u.

Contactadressen: Monique Wisselink, (voorzitter), Vliedbergstraat 30, tel; 582042, email:
Marjolein Francke, (secretaresse), Van Walenburghof 2,
tel. 581075, e-mail: .

Gemeentevergadering
datum en tijdstip 18-11-2018 om Na de kerkdienst

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 20-11-2018 om 19.30 uur

datum en tijdstip 20-11-2018 om 19:15 uur

Nieuwe expositie
Op dit moment zijn in ons kerkgebouw prachtige schilderijen van ons gemeentelid Nelleke Luteijn te bewonderen. Natuurlijk is de kerk elke zondag open om ze te bekijken. (zie fotoalbum)
Meer info