Nicolauskoor

Opening kerkzaal 4 september 2016
Nicolauskoor

Elke woensdagavond komen rond de 30 zanglustige leden bij elkaar in de Brug om liederen in te studeren en bekende liederen nogmaals te zingen. We doen dit onder de inspirerende leiding van Joke de Witte uit Goes.
Het repertoire bestaat voornamelijk uit geestelijke liederen.
Het aspect gezelligheid neemt een grote plaats in. Tijdens de pauze kan er lekker bijgepraat worden onder het genot van een kopje thee of koffie. Af en toe treden we op, o.a in de kerk, Ter Valcke en de Meuleweie. We zingen 4-stemmig: sopranen, alten, tenoren en bassen. We zouden er graag nog zangers en zangeressen bij hebben. Iedereen die interesse heeft wordt uitgenodigd een repetitie bij te wonen. Kom gewoon eens langs op een woensdagavond. We repeteren van 19.30u – 21.30u.

Contactadressen: Monique Wisselink, (voorzitter), Vliedbergstraat 30, tel; 582042, email: harmoni@zeelandnet.nl
Marjolein Francke, (secretaresse), Van Walenburghof 2,
tel. 581075, e-mail: marwim@zeelandnet.nl.

Richtlijnen rondom het coronavirus

Vanaf 1 juli 2020 mag het aantal bezoekers in een kerkdienst weer omhoog. Wanneer we 1,5 meter tussen de zitplaatsen in acht nemen, kunnen er in de Nicolauskerk ongeveer 75 mensen per kerkdienst aanwezig zijn. Om het kerkbezoek in goede banen te leiden houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de aangegeven protocollen vanuit de PKN. Lees ook bij meer!
Het gebruiksplan kunt u vinden in het menu onder Downloads.

Ook kunt u via www.kerkomroep.nl mee kijken naar deze viering die in onze kerk wordt opgenomen.

Namens het moderamen,
Heleen de Wit, preses.