Een nieuwe activiteit voor kinderen in de basisschoolleeftijd: vanaf dinsdag 30 oktober is er elke laatste dinsdagmiddag van de maand om 15.00 uur Kidsmiddag in de Brug. Aan de hand van een Bijbelverhaal gaan we creatief aan de slag met allerlei materialen, leren we nieuwe liedjes en doen we leuke spelletjes. Natuurlijk allemaal passend bij de verschillende leeftijdsgroepen.

Wegwijs raken

Zit je op de middelbare school dan is er voor jou de catechisatie. Eén keer in de twee weken een uurtje op maandagavond. Een uurtje waarin we samen praten over wat ons bezighoudt, in ons eigen leven, op school, in de wereld. En natuurlijk lezen we daarbij uit de Bijbel over de weg die God met mensen en de wereld gaat. Een leerzaam en meestal gezellig uur!
We starten op maandag 24 september om 18.30 uur in het Jeugdhonk.
Voor meer informatie: ds. Corine van Eck,

tel. 581273

Belijdeniscatechese Belijdeniscatechese

Ook dit jaar bieden we een belijdeniskring aan.

Sirkelslag

Eén van de leukste activiteiten die het jeugdwerk van de landelijke kerk organiseren. Zet het alvast op de kalender, want je wilt het natuurlijk niet missen: Sirkelslag Young wordt op vrijdag
1 februari gespeeld. Alle jongeren die op de middelbare school zitten zijn dan welkom in de Brug.

Gemeentevergadering
datum en tijdstip 18-11-2018 om Na de kerkdienst

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 20-11-2018 om 19.30 uur