Een nieuwe activiteit voor kinderen in de basisschoolleeftijd: vanaf dinsdag 30 oktober is er elke laatste dinsdagmiddag van de maand om 15.00 uur Kidsmiddag in de Brug. Aan de hand van een Bijbelverhaal gaan we creatief aan de slag met allerlei materialen, leren we nieuwe liedjes en doen we leuke spelletjes. Natuurlijk allemaal passend bij de verschillende leeftijdsgroepen.

Wegwijs raken

Zit je op de middelbare school dan is er voor jou de catechisatie. Eén keer in de twee weken een uurtje op maandagavond. Een uurtje waarin we samen praten over wat ons bezighoudt, in ons eigen leven, op school, in de wereld. En natuurlijk lezen we daarbij uit de Bijbel over de weg die God met mensen en de wereld gaat. Een leerzaam en meestal gezellig uur!
We starten op maandag 24 september om 18.30 uur in het Jeugdhonk.
Voor meer informatie: ds. Corine van Eck,

tel. 581273

Belijdeniscatechese Belijdeniscatechese
Ook dit jaar bieden we een belijdeniskring aan.

datum en tijdstip 21-05-2019 om 19:15 uur

Cake op de preek