Richtlijnen rondom het coronavirus

Regels bij betreden van het kerkgebouw.
  • U blijft thuis wanneer u verkoudheidsklachten of andere verschijnselen van Corona hebt. Bij betreden van het kerkgebouw wordt er ook gevraagd naar uw gezondheid.
  • U neemt een eigen liedboek mee. Er is geen garderobe.
  • U krijgt desinfecterende gel voor uw handen.
  • U betreedt de kerkzaal via de stilteruimte en de omgang beneden. De galerij blijft gesloten.
  • In de kerkzaal krijgt u een plaats toegewezen, zodat u anderen niet hoeft te passeren. Houdt u zich aan de instructies die u krijgt.
  • In de dienst kunnen we nog niet zingen, vanwege de bredere verspreiding van luchtdeeltjes.
  • Na de dienst kunt u op aanwijzing de kerk verlaten, zodat we de 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Houdt u zich ook hier aan de instructies die u krijgt.
  • Eenmaal buiten neemt ieder ook de 1,5 meter afstand in acht en blijft u niet staan praten.
We hopen dat u zich ondanks alle regels toch welkom zult voelen en dat we mooie diensten met elkaar zullen beleven.

Graag tot ziens

Richtlijnen rondom het coronavirus

Beste gemeenteleden,
De kerkenraad heeft besloten dat op 8 maart de kerkdiensten weer van start gaan met maximaal 30 personen.
Reserveren moet bij de scriba Johan Smallegange (email: scriba@pgwolphaartsdijk.net)
De kindernevendienst en crèche starten nog niet in de Brug.
meer