Een bericht van de Roemeniëgroep april 2019 Een bericht van de Roemeniëgroep april 2019

Wasmiddelenactie
In het verpleegtehuis wordt er heel veel kleding en beddengoed  gewassen,   daar is erg veel wasmiddel voor nodig. We willen daarom graag nog wasmiddelen inzamelen voor het verpleegtehuis. We organiseren hiervoor een wasmiddelen actie. Op vrijdag 5 april van 15.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag 6 april van 10.00 uur tot 12.00 uur is de Brug open en zit er een lid van de groep om het wasmiddel in ontvangst te nemen.  Nel Eggebeen zal vrijdag in de MCD staan, u kunt ook bij haar wasmiddelen inleveren.
Op deze manier willen we het verpleegtehuis ondersteunen. We hopen dat uw aan de actie wil mee doen.

Namens de Roemeniëgroep,
Esther van Aartsen

datum en tijdstip 23-04-2019 om 19:15 uur

datum en tijdstip 28-05-2019 om 15:00 uur