Een bericht van de Roemeniëgroep februari 2019 Een bericht van de Roemeniëgroep februari 2019

We zijn eind november begonnen met het verkopen van de amandel- en speculaasstaven. Dit leverde het mooie bedrag op van € 1.925,-. We hebben voor dit bedrag levensmiddelenpakketten gekocht, de inwoners zijn denk ik op dit moment al weer een beetje door de voorraad heen. Ze waren erg blij met de levensmiddelen.
Ook zijn we al in november  gestart met de verkoop van de kerstbomen. Alle kerstbomen hebben we verkocht. De actie liep  erg goed. Dit leverde het prachtige bedrag op van € 1.900,-.
Nel heeft samen met een groep enthousiaste vrijwilligers hele mooie kerststukjes gemaakt en deze verkocht op de zondag voor kerst. Dit bracht  € 560,- op. We hebben in totaal € 4.385,- opgehaald. Een bedrag waar we heel blij mee zijn. Maar vooral ook de kinderen van het internaat, want nu kan het gebouw weer een stukje verder gerenoveerd worden. Zonder alle vrijwilligers was ons dit natuurlijk niet gelukt.
Allemaal nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet en bijdrage aan de acties.

Namens de Roemenië groep,
Esther van Aartsen

datum en tijdstip 23-04-2019 om 19:15 uur

datum en tijdstip 28-05-2019 om 15:00 uur